021-22144470-71 98+ info@bilangozareshgar.ir

حسابداری دیجیتالی

حسابداری دیجتالی 25487

حسابداری دیجیتالی:

حسابداری دیجیتالی به عنوان یک ابزار برگزیده، سازمان‌ها را به سمت بهینه‌سازی فرآیندهای مالی و اطلاعاتی هدایت می‌کند. این مقاله به بررسی تدریجی از حسابداری سنتی به حسابداری دیجیتالی می‌پردازد، راهکارها و فرصت‌های ارتقاء، و چالش‌هایی که در مسیر این تحول وجود دارد.

سه مولفه خدمات حسابداری دیجیتالی به معنای اعم که آن را از خدمات سنتی متمایز می کند:

  1. زیر ساخت خدمات دیجیتالی حسابداری و حسابرسی مبتنی بر استفاده از هوش مصنوعی با کاربرد نرم افزار،سخت افزار و سایر منابع تکنولوژیکی،به علاوه استعدادهای انسانی مختصص در چارچوب مهارت محوری است.
  2. کسب و کار الکترونیکی حسابداری و حسابرسی متضمن استفاده از برنامه های کاربردی کامپیوتری،ابزارهای آنلاین و پلت فرم های دیجیتال که به انجام فرآیندهای این حرفه کمک و طول این فرآیندها بشدت کاهش خواهد داد.
  3. پایه ی اولیه حسابرسی دیجیتال بر تجارت الکترونیک که یک مفهوم آشنا استوار شده که به معنای انجام کلیدی امور حرفه ی حسابداری و حسابرسی به صورت آنلاین است.متاورس با ایجاد دفاتر مجازی این ایده را در حد اعلا گشترس داده است.

مزایای حسابداری دیجیتالی:

حسابداری دیجیتالی

چرا حسابداری دیجیتالی در اقتصاد دیجیتال وزن و اهمیت بیشتری به همراه خواهد داشت؟

  1. حرفه به اطلاعات وسیعی از استفاده کنندگان از خدمات حسابداری و حسابرسی دسترسی خواهد داشت نه فقط از تولید کنندگان و ارائه دهندگان خدمات بلکه از سایر مصرف کنندگان در اقصی نقاط جهان.
  2. از آنجا که در اقتصاد دیجیتال همه ی فعالیت ها از جمله خدمات حرفه ای آنلاین خواهد شد عملا مشتریان حرفه به دلیل سهولت ارتباط یعنی ارتباط گیری آسان و نزدیک،کانال های مستقیم دریافت خدمات حرفه ای “ذینفعان”آن ها را قادر می سازد تا سوالات و مشکلات مربوط به خدمات دریافتنی را آنلاین و همزمان با دریافت مطرح و مشکلات فی ما بین موسسات حرفه ای با صاحبکاران و استفاده کنندگان از خدمات حرفه سریعتر حل شود.
  3. اقتصاد دییجتال که در سراسر جهان سیطره خواهد یافت باعث خواهد شد تا حرفه بتواند با استفاده از فناوری های نوین ارتباطی نظیر اینترنتپر سرعتG5 . G6 حضور جهان یافته و خدمات حرفه ای را در هر زمان و هر مکان،همزمان وارد بازارهای بیشتر شوند.
  4. یکی از مهم ترین دستاوردهای حسابرسی دیجیتالی انجام حسابرسی مستمر است.
  5. حرفه حسابداری یا استفاده از فناوری های امنیت سایبری و حفاظت از داده های صاحبکاران و شرکتهای مورد رسیدگی می تواند امنیت عملیات و فعالیتهای خود و مشتریان خود را با اطمینان بالا انجام،به طوری که مبادلات اطلاعات را ایمن تر نماید.
  6. هوش مصنوعی بخش های مالی شرکت را قادر می سازد تا فرآیند های کار آمدتر،کنترل های بهتری را برای حسابهای پرداختنی،حسابهای دریافتنی،مدیریت ریسک شر کت،برنامه ریزی مالی و عملکرد های تحلیل ایجاد کنند.
  7. حسابداری و حسابرسی دیجیتال بخش های سنتی حرفه را متحول خواهد ساخت و بسیاری از فرایندهای دستی و تکراری حذف و با بهره مندی از نوآوری های تکنولوژیکی نظیر برنامه های تلفن همراه هوشمند بعید نیست که نقش کامپیوتر دسکتاپ و لب تاپ نیز متحول گردد.
دیدگاه ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *